Välkommen till vår onlinebokning

Transporter enligt era önskemål

Gods som hämtas på morgonen kan levereras samma dag.Här bokar ni frakter i vårt system. Det kräver inloggning och har ni inte fått inloggningsuppgifter ännu, kontakta oss så löser vi det. Här hittar ni även status på befintliga uppdrag och övrig information som priser, fakturor mm.


BOKA HÄR!

Din guide för bokning
Fasta turer dagligen

Vi har egna bilar i Södermanland, Västmanland och Stockholm. Orter som trafikeras är bl.a. Malmköping, Flen, Katrineholm, Vingåker, Nyköping, Linköping, Kungsör, Köping, Arboga, Hallstahammar, Västerås, Enköping, Sala, Strängnäs, Åker, Stallarholmen, Mariefred, Södertälje och Stockholm.

Aktuella telefonnummer

Här finns aktuella telefonnummer till våra chaufförer. Kontakta i första hand vår trafikledning på 016-51 40 00

Ladda ner filen >>

Pålitlig samarbetspartner

Vi samarbetar även med andra åkerier för att hitta så snabba, billiga och bra transportlösningar som möjligt. På våra turbilar lastas godset upp dag 1 och lossas dag 2. Men vi kan givetvis även hämta på morgonen och leverera samma dag.

Följ oss på webben

    


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kontakta oss

Telefon: 016-51 40 00
Fax: 016-51 32 00
E-post: info@varubud.se

Postadress

Lilla Kjulavägen
633 62 Eskilstuna
Besöks-/Leveransadress:
Lilla Kjulavägen 91
633 62 Eskilstuna